maanantai 18. tammikuuta 2010

My muscles are sore!

Olin lauantaina kahdeksan tuntia töissä ja sunnuntainakin koko päivän, joten jäin pitkästä aikaa lauantai-iltana kotisohvalla makoilemaan. Juhlimiskielto väh. 2 viikkoa! :D Sunnuntaina kiirehdin suoraan töistä showjazz -tunnille, ah oli niin ihanaa, mutta erittäin rankkaa. Lihakset huutaa kipua ja käveleminen sattuu.. Noh on tullut ainakin tehtyä jotain, siitähän se johtuu. Kävin siis viime keskiviikkona ja torstainakin tanssitunneilla ja aina kun tauon jälkeen rääkkää kroppaa vähän enemmän, niin sen tuntee.
TREsémmen shampoo ja hoitoaine on nyt kokeiltu, hiuksista tuli ihanan pehmeät ja tuoksuivat hyvältä. Ainoa miinus on se, että hiukseni taipuivat luonnonkiharoille ("laineille") enemmän kuin ennen.
Lauantaina digiboxini kaukosäädin irtisanoi itsensä, joten äkkiä vaan äitille puhelua ja sainkin heti tänään haettua uuden kaukosäätimen. Meinasi jo tulla huoli, että joudun elämään ilman sitä monta päivää, sillä tunnetusti sohvalta nouseminen kanavan vaihtamisen vuoksi tuntuu erittäin raskaalta.
Tänään kaverini tuli luokseni kylään ja saimme pitkästä aikaa juteltua kuulumisia. Oli todella kiva nähdä, terkut vaan sinne!

Ei kommentteja: